Veganmannen writes about Vegan Oslo

The always excellent Veganmannen wrote some very kind things about the vegan Oslo app:

'I dag lanseres en helt ny app som har fått navnet «Vegan Oslo». Appen er på engelsk, kommer i første omgang ut kun til iPhone og er helt gratis å laste ned.'

'Jeg tok en prat med Sally som står bak appen. Hun er 27 år og kommer fra Manchester i England. Hun har bodd i Norge i 4, 5 år og jobber som manager for et designfirma som lager apper og nettsider. Hun kom opp med ideen en kveld hun var ute og lette etter et sted som hadde noe vegansk, og hun fant ingenting. Hun ønsket da hun hadde noe som kunne gjøre det enklere, og da kom ideen med «Vegan Oslo».'

'– Jeg elsker å utfordre meg selv, og lagde appen på relativt kort tid. Jeg har ca. 60 steder i appen nå, og den bare vokser og vokser. Hvis noen ser et nytt sted som har noe vegansk så kan de twitre meg eller sende meg en mail så skal jeg legge det til i appen, sier hun.'

'Hun forteller at hennes favorittsted akkurat nå er Funky Fresh Foods på DogA og at hun liker veldig godt quinoagrøten på Fresko på Frogner. Ellers handler hun mye på Røtter.'

Read the article on his website here.